MiessAgenda

MIESS Agenda

Om de zorg als burgers met elkaar zelf goed te kunnen organiseren, bedacht Annemarie Gerritsma een gratis APP waarmee zorg kan worden afgestemd met familie, buren en vrijwilligers; MiessAgenda. Met behulp van de APP kun je regelen wie wat doet, wanneer en hoe.

Zorg in het netwerk samen afstemmen

Wanneer het netwerk rondom iemand groter wordt en mensen langer thuis blijven, wordt eenvoudige afstemming steeds belangrijker.

Nooit meer eindeloos bellen en whatsappen
Met MiessAgenda (Met Iemand Samen) zet je alle activiteiten die moeten worden gedaan in je agenda en jij en je familie kunnen zelf kijken wie de zorg voor zijn rekening neemt. Wie gaat met vader naar de dokter? Wie gaat zondag bij moeder op de koffie? Zo is handig én overzichtelijk te zien wat geregeld is en wat niet. Iedereen kan afspraken in de agenda zetten, mensen uit het besloten groepje uitnodigen en ook kan precies worden aangegeven hoe de afspraak is gegaan. Nooit meer eindeloos heen en weer whatsappen, bellen en mailen wie wat wanneer kan doen. Ook voorkom je dat je samen met je broer of zus op dezelfde dag komt, terwijl je de aandacht liever had willen spreiden. Voor meer info zie www.miessagenda.nl

Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten