Ledwalk

Ledwalk

De Ledwalk is een zeer functionele vloerverlichting die in het donker geheel automatisch inschakelt bij beweging. Het is een handzaam apparaat dat onder nagenoeg elk bed of kast past. Er is alleen een stopcontact voor nodig.

De Ledwalk is bedoeld om in het donker, zodra u bijvoorbeeld uit bed stapt of een ruimte betreedt de vloer te verlichten, zodat u kunt zien waar u loopt. Hierdoor is de kans op bijvoorbeeld struikelen, vallen of stoten kleiner. Het biedt u daarnaast ook gemak bij uw oriëntatie in het donker.

De hoeveelheid licht van de Ledwalk is gering en verblindt dus niet. Bijkomend voordeel is dat deze hoeveelheid licht uw slaapritme minder verstoort. De Ledwalk heeft vier led-lampjes die u apart kunt in- en uitschakelen om daarmee de lichthoeveelheid naar uw wens te kunnen instellen. Zie voor meer informatie www.ledwalk.com

Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten