Dect telefonie

DECT telefonie (van Breda IP DECT en Private GSM)

Gebruiksvriendelijke handsets met geïntegreerde pager.
Een DECT handset is lichtgewicht, zeer robuust en is voorzien van een geïntegreerde pieper, ook wel ‘pager’ genoemd.

Oproepen kunnen door middel van één-knopsbediening worden beantwoord. Ook worden zij ‘actief bewaakt’. Dat wil zeggen dat als oproepen niet (op tijd) beantwoord worden, deze automatisch naar een dienstdoende collega worden doorgestuurd. Veiligheid en zekerheid voor zorgmedewerkers. Om het welzijn van het verzorgend personeel te waarborgen kan de handset worden uitgevoerd met een alarmknop. Hiermee kan tijdens confrontaties met clienten, bezoekers en indringers een hulpoproep aan collega’s worden verzonden.

Deze persoonsbeveiligingsfunctie kan o.a. worden uitgebreid met een tear-off koord, een Man Down of een No Movement detector. Private GSM biedt dezelfde functionaliteit als IP DECT, waaraan enkele unieke functies zijn toegevoegd. Binnen én buiten bellen met je eigen toestel. Met één GSM toestel kan zowel binnen als buiten de locaties gebeld worden, zonder gebonden te zijn aan een systeemgerelateerd toestel. Bij dit toestel is sprake van een groot zendbereik.

Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten