DECT telefonie (Ascom d81 Messenger)

DECT telefonie (Ascom D81 Messenger)

De door bewoners geplaatste oproepen kunnen op 2 manieren bij zorgpersoneel binnenkomen. Ofwel op een display (communicatie oproepunit) die veelal op de zorgpost gemonteerd is. Ofwel via een DECT telefoon, welke de dienstdoende zorgmedewerker altijd bij zich draagt. Op een van onze locaties wordt gebruik gemaakt van de Ascom d81 Messenger.

Afhankelijk van het type DECT toestel zijn verschillende functionaliteiten mogelijk. Alle oproepen die gedaan worden (via de in het pand geplaatste oproepunits, zoals in badkamers/ woonkamers/liften) komen binnen op het DECT toestel. Ook brandmeldingen vanaf een brandmeldinstallatie kunnen op een DECT toestel binnenkomen.

Geavanceerde alarmfuncties van de D81 messenger zijn onder meer een handmatig alarm, dat geactiveerd wordt door middel van een duidelijk herkenbare rode drukknop.
De alarmknop op dit toestel kan tevens geprogrammeerd worden voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als snelkeuzetoets. Met deze dubbele functionaliteit kan de gebruiker op hetzelfde moment bellen en alarm slaan. Indien tegelijkertijd meerdere alarmsignalen worden gegenereerd, dan geeft de D81 in combinatie met het IP-DECT-systeem voorrang aan het meest urgente signaal.Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten