alzheimer assistent

alzheimer assistent

De Alzheimer Assistent is een applicatie (’app’) voor smartphone, tablet en computer speciaal voor mensen die de zorg hebben voor iemand met dementie. Alzheimer Nederland ontwikkelde de gratis app in 2013 als een praktisch hulpmiddel met informatie in tekst, foto’s én video over inmiddels meer dan zeventig onderwerpen.

Samenleven met iemand met dementie zorgt iedere dag voor nieuwe uitdagingen, zoals gedragsveranderingen. Op zo’n moment heb je direct behoefte aan steun en advies van lotgenoten en experts.
De adviezen in de Azlheimer Assistent zijn samengesteld door experts en mantelzorgers. Het aanbod van informatie zal blijven groeien. Gebruikers kunnen namelijk zelf tips delen en onderwerpen aandragen. Zo wordt de Alzheimer Assistent een breed gedragen hulpmiddel voor iedereen die samenleeft met iemand met dementie.

https://alzheimerassistent.nl/#!/

Download pdf

Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten