Quli

Quli

Quli is een e-healthplatform dat mensen helpt voor zichzelf te zorgen, mee te blijven doen en de regie te nemen over hun gezondheid. Quli draagt bij aan de kwaliteit van leven. Vandaar de naam Quli: afkorting van Quality of life.

Quli heeft 3 pijlers: een socialmediaplatform, een persoonlijk gezondheidsdossier en een open appstore.
1. Op het beveiligde socialmediaplatform kan een cliënt contact leggen met zijn familie, vrienden of zorgverleners. Via mail, beeldbellen of chat.
2. In het persoonlijk gezondheidsdossier kan de cliënt informatie inladen vanuit bijvoorbeeld elektronische patiëntendossiers. En deze informatie vervolgens ook delen met wie hij wil.
3. In de appstore staan zorginhoudelijke apps, toegespitst op verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld zelfredzaamheidapps. Maar zorgorganisaties kunnen ook eigen apps ontwikkelen en toevoegen aan de appstore. Daarnaast zijn er coaches, zoals een ochtendroutinecoach en een wasmachinecoach. Verder heeft iedere cliënt een takenlijst en een agenda die hij toegankelijk kan maken voor leden uit zijn netwerk.

Voor meer informatie kijk op: www.quli.com

Plaats ook een reactie

Maximaal 1000 karakters.

  • (Max. 2 mb)
  • (Max. 2 mb)

Let op: Een reactie wordt eerst door Mens & techniek gecheckt. Het kan zijn dat het een paar dagen duurt voordat u reactie geplaatst wordt. Door te reageren gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Gerelateerde projecten